Wednesday, 12 September 2012 | 00:35 | 0 love drops


In the name of Allah, Most Gracious, Most Merciful.
^_^

Sihat semuanya? dah lama tak merepek kat blog kan,
 sibuk dengan Trial. kelas tambahan, kelas ganti, tuition. 
kalau ada gape pun, aku habiskan masa online 24 jam :) 

Dah berapa kali niat nak karang 1 cerita kat blog nie, tapi buzy la. tak sempat.
Idea dah ada =D
tak sabar pulak rasa nak mengarang.
kalau karang,, ada yang nak baca ke?

HAHAHA.
okey,, boring sangat.. nak bela Hamster,,
sekali kawan aku,, Syazwani Harun. dia cerita, 
dia ada bela kucing dengan hamster, tapi dia lebihkan kucing,
hamster tu dah membiak sampai 16 ekor! WOW!.
so, dia kata nak bagi 6 ekor..
tapi kan, sesat sekor.. HAHA.
Now,, dah tukar penjagaan.. 
surat beranak semua kitorang dah tukar.
hahaha.
nama pun,, DO, RE, MI, FA, SO, LA, TI.

sekarang, bela Anak kucing pulak.
sangat agressif !
tak tahan pulak nak jaga. asyik nak makan jeeee!
tak padan dengan kecik.
susah nak pegang, tapi bila dah pegang sangat Manja..
ngeeee~


-TAMAT-


Hearts, keciq_delurfy

♥ Past