♔HAHA. macam senang hati jerr ==''♔
Thursday, 19 July 2012 | 04:06 | 0 love drops
Assalamualikum :D

awak tahu tak ? kite trial SPM 3rd Sept 2012!! ya Allah. baru ah terasa bahang nye..
firstly pengetua cakap mase kat perhimpunan 13 sept. sekali dia tersalah  tengok pulak, aku dah lega ah sikit, rase macam ade lagi ah masa nak study lepas raya. sekali 3 sept pulak. halamakkkkk. acano nih. memang tak rayo la den taun nie. lahayyy..

By The Wayyy. aku dah buat revision math je buat masa nih. yang lain belum keyy. bengong kan ? lagi berapa hari je nak trial kak oii,. FYI, paper trial tahun nie sekolah yang buat sendiri. banyak kelebihan, tapi ade jugak kekurangan. kelebihannya, dapat ah sikit soalan spot kan,, yang kekurangannye nanti mase SPM ah, tak tahu spot. tak macam dulu dulu lah. haishh. susah ke senang ke SPM tu, nanti aku hadapinye sendiri.

to readers, who are also SPM's victims like me,  
♥ Semoga berjaya menempuh segala peperiksaan mahupun ujian.
♥ Study smart, don't study hard.
♥ Jangan suka study last minutes macam aku. muehehehee. 
♥ Jaga hubungan dengan Allah, dan manusia. 
♥ Jangan lupa hormat guru, ibu bapa, dan yang seangkatan dengannya. 
♥ KEBERKATAN ITU PENTING :D 



♥ SEMOGA BERJAYA



Hearts, keciq_delurfy

♥ Past / Future ♥