♔adik ajar abang bercinta.♔
Sunday, 29 July 2012 | 06:02 | 0 love drops
Assalamualaikum // Hye semua.

Title entry paling lah meletop gitu kauu !
hahaha. siapa adik ? adik tu aku keyy, aku lahh...
abang pulak ? opkoz lah abang(along) aku.HAHA!!

keyy nak cerita pasal abang aku nie first time fall in love. palingg kelakar dalam life history aku, bila aku yang ajar dia bercinta. HAHAHAHAHA. XD *jom gelak ramai ramai*
Along aku paling manja dalam family. dia tua setahun dari aku. keyy memang kelakar bila tengok dia. hahaha. tak boleh blaa ah. aku type entry nie sambil gelak gelak nih. hahaha. (tak habis lagi)

keyy. aku cerita dari mula.keyy.
- malam tu, aku tengah lipat kain, macam biasa la kan, (kerja kerja amal yang aku buat kat rumah.) suddenly along buka mulut dia cakap,,

along: kak, kawan aku nak number fone kau.
aku: eh, cakap kat dia, aku dah ada boipend ^_^''
along: perempuan la ngekk -_-''
aku: SIAPA ? nak ape pulak sampai kena mintak number aku.
along: entah dia.. mane aku tau.
aku: ishh ! jabis tu kau bagi tak ?
along: tak, dye suruh tanya kau.
aku: kau call dye, biar aku cakap dengan dye.
along: (dial that number)

firstly tak angkat.maybe dye buzy.

then, dah banyak kali call baru angkat. aku pun borak borak dengan akak tu, keyy memang nice girl la gua cakap.dia peramah. otak pon boleh je join dengan otak aku. keyy memang pass ah kalau dye jadi kakak ipar aku. HAHAHA. pandai abang aku pilih.

moment paling lawak bila aku jadi orang tengah.
awek dia merajuk. HAHA. siapa jadi tok guru ? aku la ^_^''
 pengorbanan I besar okeyy. hahaha. korang patut bangga baca enty ''love guru'' nie. hahaha.
aku la jadi tukang karot ayat jiwang karat marat suruh nak sent kat awek dia as pujuk gitu.
haaaa. (baru kau tahu deliciousnya cinta !! hambikk kau bang !)

moment bila awek dye tak reply message.
keyy mood along aku dah macam amender tah. memang kelakar ah tengok muka dia. muka kambing atuk aku lagi sempurna, and sejuk je mata memandang.

moment bila nak tidur.
dia wajib gayut dulu kan,, baru la cari bantal dan tilam.

keyy, tu la kisah orang baru bercinta. aku bahagia tengok kau bahagia. seriously aku teringin nak ada kakak sendiri. Dear abang long, kau cepat cepat ah kawin keyy. aku tak sabar nak jadi unty xD
semoga kau bahagia di samping kak fara. aku sayang korang berdua <3






Hearts, keciq_delurfy

♥ Past / Future ♥