♔4 Technical 2 In Memory.♔
Tuesday, 17 July 2012 | 06:49 | 0 love drops
Assalamualaikum !! wohop! sejukkkkk nye nyah harinie.. hujan je kan?
musim tengkujuh nyah.. memang lerr.. hehe. okey, kite kembali pada topik.
bytheway aku cuba buat cerita panjang !!


nie papa kitorang,, ustz Erwan,, beliau dengan kitorang macam kawan,, dengan aku? lagi lah! haha macam adik ngan abang hehe.. tapi tu mase dia belum kawen, laa nie dia dah kawin. nampak kat sebelah tu? alaa tomey tomey.. ustzh Rasyidah. so sweet ah diorang nie kan,, jeles nyahh!


Afiq Tamrin
wow! flying kiss! wahahahaha. dia nie selaku monitor yang bertanggungjawab!
hehe. kau bangga tak aku puji nie ?


Asikin Sorman
assistant kaki pau!! asal nampak muke kau je mintak duit, asal nampak duit je mintak muke kau. muehehehe.
anyway, aku puji sangat kat kau ekin(pendek) sebab kau nie rajin! selalu buat announcement kat depan kelas.
kalau budak nie tak nampak kau panjat kerusi je lah kan..


Azreen Aziz.(kiri)
aku baru cite pasal maklong nie tadi. haha. dia nie along, tapi tak macam along.
muehehehe.. kalau mintak duet kelas, bukan pau aku,, aku yang pau kau! wahahaha, tapi aku nie baik, berjiwa rakyat. cheewah, so aku bayar lah kalau dia kutip duet kelas.


Saiyidah and Azmeer.
sweet couple. hahaha, aku tak tau ar nak cite ape pasal dyorang nie kan..
saiyidah uw, kaki gelak. muahaha! macam aku la, tapi dye nie gelak yang besar punye hehe, mungkin sebab tu azmeer terpikat. saiyidah nie comel weh, perwatakan dye nie cam gedik, tapi gedik dye natural.. manje gila :D patot la azmeer sayang :D

 

Saiyidah, Huda ngn Aifa uw, fanatic kpop tau takk!! dyorang nie yang hasut aku! kan aku dah terpikat kat gi kwang,, 
sampai berebut ngn huda,, muehehe.. tapi takpe, aku dah ade prince aku :) aifa yang suruh aku buat entry pasal nie tadi.. aku satu van ngan aifa pegi dan balik sekolah..

 
amir hamsah (kiri) ,,kalau kau bawak camera,, aku la jadi model kan?
 muehehe. azizi (kanan) ngan aku, otak kitorang nie masyuk la.. gilegile sikit. azizi teramat kuat perasan. hahaha. sikit sikit nak tanye,, ''aku comel kan?''
eeeyurkk.. haha, aku lagi comel ! takpe la, nie buat kali terakhir aku puji kau comel!
(amir's gosib boy) ahakss!

  

lyen & ain & hafiza
lyen nie, ya Allah, suare dye.. lembut gila weh. boleh tertidur aku dengar kalau dye cakap. Hafizah nie, muke selamber.. haha, dye nie kalau cakap, pakai lepas jer, nomore tapistapis. watch out kalau kene tempias!
 hehe. ain pulak pendiam.. tapi dye nie comel je kan.. dye pown budak baru gak.. same ngan aku,, ermm kitorang penah satu group dalam perbahasan, mueheh. no1 tu beb!
btw, tahun depan aku ngan dyorang 1 kelas.

Âlĩf Fĩrđaűŝ Profile Picture
alif & hafiz..
dyorang nie rapat lah.. mane ade alip, situ ade apiz,, mane ade apiz situ ade alip korang nie sweet gile! haha. kadang kadang aku geram! sebab korang suke usha aku an, pastu gelak! perhh memang takk ahh!

   

4 jejaka yang kurang matang! muehehehee. dyorang nie la.. kalau tak datang,, senyap kelas tu..
memang tak dapat dinafikan lagi ar.. kaki bising ouh,, tapi time belajar dyorang focuz kan? haha kerrrr???
amir ihsan, haiqal, putera, farris.


   

mimi, yaya, dila, nana
group budak compact. muahaha. nak cermin, korang mintak je dyorang nie,, sure ade punye lahh.. 
nana mydin. hahaha. gelaran tu azizi yang bagi!

  

jue & mai. jue, nie matang sikit hehe. dye nie keje part time. mai pulak, otak gile jugak.. hahaha. dalam kelas seryez aw. bile dah kluar kelas,, ya Allah.. yang kenal dye je yang tawu dye camner..

  

haziq & muhammad, kawan baik.. since bile pon aku tak pasti. yang aku tawu dyorang nie top 10 dalam kelas, dyorang nie pown 1 kelas ngan aku tahun depan..


special sikit ae, hehe, hope korang tak jeles yerr, yarrh,, sepanjang 2011 dengan dyorang paling banyak kenangan aku.. nurine,syima, and mira. to KORANG, korang dah berjaye buat aku rindu gila kat korang, tawu ark.. bile salah satu daripade kite tak datang, terase kehilangan gile. to nurine, kau dah berjaye buat aku lagi gile. hahahaha. kalau aku chat ngan aku, tak sah kalau tak gelak ! to SYIMA, kau nie kawan aku kalau nak betumbok! hahaha ganas gile! yelaaa. bdak hockey la kate kan,, actually kan, syima nie tak suke share masalah dye,, aku ngan mira puas lah pakse.. akhirnye kitorang dapat tawu gak, yang dye nie akan cerite sendiri secret dye kat kitorang. antara kite nomore secret okeh! to MIRA, kau dah berjaye menjadi Dr.LOVE aku so and so,,  ermm aku banyak cite masalah kat mira nie,, dye nie pown suke cite masalah dye kat aku.. kami sehati sejiwa kalau masuk chapter love. hehehe.. tadi mira message, dye kate ''tahun dpn aku dah tak same kelas ngn korang,, kau jage nurine ngan syima tu bebaik,, terutame sekali 'syima'. syima, kau nampak tak betape sayang nye mira kat kau.. ermm. aku harap sangat weh,, relationship kite 4 orang nie takkan penah putus!
aku sayang korang sangat sangat ! XOXO.



credit to: facebook sebab, gambargambar nie sume aku copy from facebook.

pesanan aku : aku An Nur, nak mintak maaf kat korang, kalau buat korang kecik hati ker,, ermm. to apiz, aku mintak maaf sebab penah tersepak kau,, muehehee..kau je yang tak perasan. to farris, Alhamdulillah kaki aku dah pulih sepenuhnya.. tapi aku rase nak claim balik ar yang kau terpijak uw, hehe boleh? to ekin, sori aku panggil kau pendek. hehe. orang tak sedar diri kan.. camnie la.. to saiyidah, sory aku selalu buat kau gelak. hehe tk sengaje beb! to amer hamsah, sory kalau kau kecik hati ngan aku, hehe mulut takde insuran. nie sume azizi yang ajar aku.. hehehe.. insya Allah nanti aku amex insuran untuk mulut okey. okey semua.,, korang korang,, aku mintak maaf, halalkan makan, minum, ilmu yang korang share ngan aku.. kenang daku dalam doa mu.
-Insya Allah-

the best autor : An-Nur Fatehah.



Hearts, keciq_delurfy

♥ Past / Future ♥