♔Bengangnye hari nie !!♔
Monday, 9 January 2012 | 23:09 | 0 love drops
Assalamualaikum\\ Hye!
ermm. warghhh!! huuuu! huh ! bengangg.
jadi pengawas nie memang banyak gile ujian, arghh. lagi lagi kene jage mawas kat sekolah tu --' . seryezly aku bengang tadi. sanggup aku tak tidur petang sebab nak buat entry bengang nie.

Macam biase ahh kan, jadi pengawas kat kantin. tengok mawas makan. wurghh -.- bengang tak habes lagi nie.
Ya Allah!! tolong aku ! :( okey. ceritanya cangginie, tadi ade 1 group chinese students (mawas), tengok name tag warna hijau. so dyorang nie form 5 ! dyorang makan. yela makan kan memang tak salah. yang salah dyorang makan pastu pinggan tanak letak dalam besen. Aku dah paham sangat ah perangai dyorang cane, dyorang susun pinggan tinggi-tinggi pastu biar kan kat atas meja tu. kalau dye buat canggini memang saje nak cabar aku la kan.

Aku datang kat group tu. okey *flash back* waktu rehat dah nak habes, so ramai yang dah naik kelas.* aku datang pegang buku pengawas. pegang pen sebatang. aku cakap cangginie..
ehemm ehemm

aku: ''pinggan angkat letak dalam besen''
mawas: ''bukan saya''(nak lepas)
aku: ''so, kalau bukan U, sape yang makan ? (jangan harap kau nak lepas!)
mawas lagi sekor: ''bukan kitorang yang makan!!'' (dye tengking aku..diikuti sorakkan buuuuuu!)
aku: ''bagi nama''
mawas: ''bukan sayee yang makan la bodoh!!(dye jerit)

dah bengang kowt,, sume yang ade kat kantin tu pandang aku.. aku sorang kene kepong dengan mawas. memang bengang la kan!! kau ingat tu kedai mamak ape, kalau malas nak angkat pinggan bawak ar maid kau . suap sekali kau makan. ya Allah, aku memang anti betul la tengok budak tak tau makan nie!

sekali lagi bunyi buuuuuuuu ='(
aku tinggalkan dyorang, aku pandang dari jauh. dalam hati aku Allah je yang tawu. perasaan takut tu memang ade, dah la semua besar besar! muke memang sebijik ah macam mawas. aku beranikan jugak diri aku nie, pandang dyorang. finally dyorang letak jugak pinggan tu dalam besen. maybe doa aku termakbul mase aku teranaya tadi.
dah naik kelas aku cerite kat nurine, tetibe air mate aku meleleh. geram sangat kowt. ya Allah. nasib baik aku sabar. syukur Alhamdulillah. kalau aku tak sabar, aku rase dah naik bilik disiplin gaduh ngan mawas tu. kan ? patot kerh ? errrr. macam takde keje lain..

okey. tu je kowt. malam nie cam biase, perep kat dorm syima and mira =D

-Assalamualikum // Bye!!

Hearts, keciq_delurfy

♥ Past / Future ♥