♔timeline :)♔
Friday, 16 December 2011 | 04:38 | 0 love drops
Assalamualaikum.
hehe. okey harinie, mood aku tak berape baik ar, sebab kan, fesbuk!
haha. tengok ar, sekarang nie kan, aduhh.
aku nie jenis orang yang tangan gatal, tak boleh nampak bende baru, sume nak godek.
macam macam ar application dimasukkan dalam fesbuk. Sampai wall aku pon tekejut! huh,, berubah terus jadi timeline :) hehe.

tapi smart arh. seriyussly aku sukaa bangat. hehe. jap ae, nak print screen !



errr. so, sape yang nak gune, tapi tak tawu gune, korang just pegi usha sini jer,
-> http://www.facebook.com/about/timeline

kalau tak paham lagi, ringankan mulut anda untuk bertanya :)
p/s :
timeline tak boleh ke bentuk asal. so, sesape yang dah 'get timeline' wall korang terus berubah ^^




yang sudi berkongsi :)


Hearts, keciq_delurfy

♥ Past / Future ♥