♔Segmen : Aku dan Dia ( by Beautiful Remaja )♔
Wednesday, 28 December 2011 | 01:16 | 2 love drops






  \\ASSALAMUALAIKUM//
 okey, korang nie, second segment yang aku join. tadi saje jengah blog, sekali nampak cik.fafa invite segment dye..so, join la.. hehe, maby nie last enrty untuk 2011

kalau korang nak join, click la banner nie okey!


kisah: Aku dan Dia

2008 dia form2 aku form1: aku,,geram gile kat dia. setiap kali kalau msg dia masuk,, adehh.. macam nak terus delete jer msg tuw..coz dia (sukesuke ngaku y abg aku tu,, abg ipar dia).. tp kesian pulakk.aku nie kan berjiwa rakyat,, tak sampai haty nak delete, than bace je msg tuh. bile da bace,,reply la kan..biase la..kanak kanak. tak suke di ganggu.. then,,

2009 dia form3 aku form2: tetibe macam rindu bile dia langsung tak msg..thenn kitorang lost contex tau..langsong tak tawu perkembangan dia..maby mse tu abg aku da tak satu sekolah lagi ngan dia..rindu mule lah menghasut hasut aku. hehehe.

2010 dia form4 aku form3: aku mule melibatkan diri dengan mendaftarkan diri aku di lamanlaman so_sial..
seperti myspace dan fesbuk, dulu aku stay hostel,. so susah la nak online nie kan..then bile da online, aku saje2 bukak abg aku punye wall(fb) aku ternampak MOHAMAD SHUHAIR kat list friend dye..mcm aku kenal.. tapi aku tak sangke pulak tu fb dia..(tak pernah jumpe dia)
aku add cam biase.

*masa:dalam kowl 4 ptg..
*hari:tak pasti..(hari dia outing)
suddenly dia online..then dia tegur aku. aku tegur dia balik, tapi dia tak kenal aku, heee. aku pon buat buat ar tak kenal dia.

lawak gile time tuh.. XD..
dia
kate aku cantek?! haha.kembang gua! aku pon puji dia balik. (adat)
 
Dia: tengah buat ape tu?
Aku: searching boiprend..
Dia: alaaaaa. melepas!
Aku: nape ? (aku dah tawu maksud dia, saje gatal nak tanye.. hehe)
Dia: takde pape..

dah chatting lelame, aku pn cakap lah yang aku kenal dia, ouhh. rupenye dia pn kenal aku (-,-')
(sebenarnye aku tungu dia.)


Aku: saye dah jumpe budak yang saye cari tu,,
Dia: sape?
Aku: dye gigit bunga, pakai baju melayu warna biru (DP dia lettuw)


dia tekejutt kowt!! haha.
(mane ade pompuan mintak couple kat laki kann)
 
then dia ajak aku couple.aku terime..coz dia la yang aku carik selame nie..

(20/10/2010)aku ingat tarikh keramat tuh!!..
sebenarnye kitorang da lame kenal tau.. then da tawu perangai masing masing..
disebabkan lost contex, aku lupe kat dia, dia pon lupe kat aku...okey begitu la kisahnya..


okey, sekarang dah 2011-> 2012 kan, korang kira lah sendiri dah berapa tahun kitorang kenal ^^
semoga kami di temukan jodoh insya Allah :)


creat by:
An-Nur Fatehah Ismail.

Hearts, keciq_delurfy

♥ Past / Future ♥