♔hepy bufday Ain Najihah Halue!♔
Thursday, 29 December 2011 | 21:37 | 0 love drops
okey,, hehe. //Assalamualaikum\\Bismillahirohmanirohim//


harinie kan, 30 DIS 2011. actually bufday kawan aku (yang kat atas nie),,. ya Allah aku boleh lupe hari nie bufday dye, nasib lah ade facebook. remainder sume bufday orang. than, aku malas nak wish kat fb. aku massage dye lagi best la kowt. harharhar..

teringat kecik kecik dulu kan.. kitorang jiran sampai tahun 3 lepastu dye pindah kuaters sekolah.
kowt tah la. lupe pulak gua,,hahaha. dye nie anak ustazah aku. kitorang kawan since tahun1 sampai lah sekarang nie. dulu aku mengaji kat rumah dye, sebab ayah dye ustaz ngaji.  then mase aku tahun 6, aku penah tidur umah dye sebab umah dye kat kuaters sekolah so dekat dengan sekolah. aku pon dulu banyak main. so, mak aku hantar aku kat rumah dye, than kitorang belajar untuk upsr. result pon macam hampeh. harharhar.

kitorang nie dah macam adik beradik tawu ark ? tak tawu kan... nie aku nak bagi tawu ar nie. haha. ermm sebab kan, kalau ummie dye pegi kursus, mak aku yang jage dye. ermm.. camtula.. aku penah tido umah dye, dye penah tidur umah aku.. hoho.

time bufday kitorang doludolu kan, selalu tukar tukar hadiah.. ermmmm. sekarang dah jaoh weii. dye kat PD. aku kat JB... cane? tukar tukar message je lah. dulu mase aku tahun 4, hehehee. ade boiprend. aku suke kat budak tu.. name dye ehemm ehemm. pastu berebut dengan ain nie,, last last aku dah tak suke kat ehemmehemm tu dah.. pastu aku dengar dye cite haritu , ain couple dengan ehemm hemm tu.. hahaha. camtu lah ending nye kan. tak tawu ar nowdays nie cane relationship dyorang..

nie massage aku ngan ain tadi,,

Aku: Weii, hepy bufday tu you..hepy bufday tu you..eh kesian kau erk, orang dah nak 17 kau baru naek 16. hahaha. btw, may Allah bless you! muahmuahmuahmuah!
Ain: Haha. biasa lah. sebenarnye aku lahir awal tapi aku bagi chance kat orang lain dulu. tu yang lambat tu. hahaha. thankyou weh! mesti tengok fb kan nie.haha.
 Aku: Hahahaha! mane kau tawu nie? haha. yela weii ramai sangat lahir, mane sempat aku nak hafal sume bufday orang. eh aku orang yang kebape wish nie?
Ain: Ntah. aku pon tak ingat kau orang ke bape. ramai nau yang wishnya. haha . takpe. thankyou tau!
Aku: Haha. okey. sory weii, takde hadiah. kau da jaoh, da tak macam doludolu dah. tukar tukar hadiah. takpe aku buad story kau kat blog ae, nanti kau bace. haha peace yoww, eh, ehemm ehemm wish?
Ain: wahh. jangan lupe story pasal aku yang comel nie kat blog .(korang nampak tak dye perasan? hahaha). Ade. Die wish, tapi aku tak layan.haha.
Aku: hahahaha. sengal! keyy nanty kau bace lah. penat aku type. harharhar!
Ain: aku tunggu..


nah, kau bace la weii, hahaha. nie yang kau tunggu tunggu tu.. okey, sepanjang hidup aku dari kecik sampai sekarang nie, aku ade kau, tacha, ngan jujie je weii. aku takde kawan laen yang kekal selain korang, aku anggap korang dah macam adik kakak aku dah. seryez weii aku rindu kau. aku kenal perangai kau macam mane. dari aku pandai hidup sampai sekarang aku dengan kau.. walaupon kite jauh beribu batu, tapi kau selalu dekat kat hati aku. dulu aku selalu fight dengan kau, then aku kalah. sebab aku saje nak bagi kau menang. harharhar. sebab kau adik aku. kalau kau kakak aku, jangan harap la weii. hahaha. aku mintak maaf sepanjang aku kenal kau sampai sekarng nie kan,, aku tawu, banyak dose aku kat kau weii, memang dulu aku selalu mengumpat pasal kau. hahahaha. peace yoww. nie bufday kau yang ke 16 aku baru nak terus terang. haha. walaupon sekarang nie kau ramai kawan, aku harap kau tak lupe aku yang jauh tercampak kat selatan nie.. cheewahh, wei? kau nangis ke? hahaha. weii, tahun depan spm kan, so kau buat lah yang terbaik, kau sebagai kak yong dalam family kau, jadi kan diri kau contoh untuk adik adik yang lain. cehhh. aku nie dah macam mak orang pulak erkk? . hahaha. aku nasihat nie, sebab aku sayang kau, kalau aku  tak sayang kau, aku wish bufday, pastu blarr je. tak kuase gua nak type enty panjang panjang untuk luw derr. hahaha. okey lah.. sampai sini je pesanan aku. semoga kite (aku,kau,tacha,jujie) di panjangkan umur.. dan dimurahkan rezeki.. okey..
-WASSALAM-

ade macam kembar tak ? hahaha. takde kan?

nie lah kawan yang aku ade, dari kecik sampai sekarang :D
agak agak sape kawen dulu ? hahaha.




yang membebel:
An-Nur Fatehah anak perempuan pakcik ismail.
(yang comel)



Hearts, keciq_delurfy

♥ Past / Future ♥