♔Happy Birthday to me :)♔
Monday, 14 November 2011 | 05:29 | 2 love drops
hehehehe..14 NOVEMBER 2011
heboh tunggu orang wish hehehehe... biase la kan,, exited gitu.. hahahaha,
orang yang pertama sekali wish kawan saye...Nurul Amira... kedua, kawan saye gak Nurine...yang ketiga baru la intan payung saye.. hehehe. kesian dye,, heboh tengah prepare exam, time tu la bufday awex... hekekeke..
takpe b,, tengs tau,,

okey... tu yang bagi text msg.. pastu tepat pukul 12.00am penuh dah wall keciqdelurfy .. ternyata,, saya amat bangga dan berbesar hati + perut + jantung + paruparu ya di situ.. hahahaha.. setiap yang post atau yang text,, mesty dapat comment nie ...
wah, hahaha thanks yew.. :D
okey,, nak mintak tolong tadah tangan, bace nie,, Bismilahirohmanirohim... Ya Allah ya tuhan ku,, kau murahkan la rezeki An Nur Fatehah bt Ismail. panjang kan lah umurnya... supaya dapat berbakti kepada ibu bapa dan negara. jadi kan lah dia seorang hambamu yang taat, anak yang solehah, pelajar yang cemerlang, sahabat yang setia, pekerja yang berkualiti, isteri yang bertanggungjawab, ibu yang hebat.. amin ya robbalalamin...terima kasih...^^


kalakar gak rase... hahahaha.. ye la,,  just click crtl+v je kowt... hehehehe....
tapi ..bagi kawan yang bukan islam.., i just say thanks :)

-hope termakbul la doadoa tu-

aku nak ucap terima kasih kepade kawan-kawan,, same ade yang kenal atau pon tak...
 sebab sanggup, type HB, ke hepy bufday ker,, ade yang wish panjang panjang mcm slogan...hehehe...terima kasih....

hehehehe.. terima kasih banyak... kat cikgu-cikgu pown ade yang wish... heheh terima kasih cikgu, jasamu di kenang... 

kat kakak-kakak,, abang-abang sume...tengs bro,, sys... !! semoga ceria selalu yew...
ade yang sanggup buat enty kat belog... contoh boleh click nie >:akak anis :)<

kat parents saye sume.. mama,, ayah,,,
MAMA tengs da belanjer pisang goreng, hehehehe..dah jage orang sampai 16 tahun,, dah besar dah,,, dah boleh kawen nie ma,... hahahaha...dah belikan baju kurung + shawl haritu.....
okey,,, to AYAH.. tengs for the present, GALAXY 5 !! hahaha.. terima kasih bayak... walaupon takde cake... tapi tape ah,, dah orang jemu makan cake.. nanti gemuk ,,tak cantik pulak anak dara ayah sorang nie kan... hahahaha.. 

kat abang aku...hahaha...kau nie cane bro,, boleh lupe lak bufday aku... naseb kau baik,,haaaa. nasib kau mmg baik ah,, 14 nov tu kau SPM.. kalau tak dah lame aku paw kau habes2 ah kann... lagilagi cuti sekolah nie... hahaha. 

pastu.. terima kasih ah,, kat maxis... kate jer aku dapat free call. tapi hampeh ah kau... pegy telan gak credit aku.. tak dapat aku nak call intan payung... sampai hati kau maxis...takpe,, kau takpe,,,,

ermmm.. ape lagy erk... tengs kat family 4TK2, dah kecoh kan kelas pagy tadi... terutame sekali ekin ngn yaya !! hahahah tengs !!  berulang-ulang kali ucap hari tua dekat aku... hahaha.. aku tawu la... korang dah nak pegy 17,, aku baru terhegeh hegeh nak jejak 16 tahun... hohohoho...

-nie ucapan ayahnda aku tadi...
'' Dah 16 tahun dah anak dare ayah nie,, semoga membesar dalam keadaan yang baik''
banyak lagi... hahahaha.. aku tak ingat dah... habis dek gelak jer tadi.....

-ucapan mama aku lak....
''selamat ulang tahun ke 16... semoga di permudah kan dan di peroleh kejayaan''...
amin.... doa ibu tu makbul kan.... hehehehe....

okey...TERIMA KASIH SEMUA.....




yang ikhlas menaip:

Hearts, keciq_delurfy

♥ Past / Future ♥