♔kenangan oh kenangan.♔
Monday, 24 October 2011 | 09:27 | 0 love drops
okey,, Assalamualaikum.

firsly nak ucap tengs sebab..sebab..sebab.. sudi jengah,singgah, dan terjah belog yang tak seberpa nih,,

okeyy now.. tak mau nak muqadimah panjang-panjang,, arn nak story pasal kenangn arn,, kenangn nie pelbagai okeh,, ade yang manis,, dan ade yang pahit. okeh, arn cite yang pahit dulu la kan,, kalau nak cite yang manis nanti nak bace yang pahit dah boring. okey,,

kisahnya bermula...

02042010..mase tu umur baru 15, (cinta monyet)

ade sorang jejaka nie,,MR'A' kan,,,, hahaha. dengan bangga nya di sini arn ingin memberitahu bahawa dia telah melamar arn,, hahaha, suke tak ? ermm. taksuka langsung,, sebab,, hati arn, bukan senang nak terima lelaki.
anggap je la dia tu tunggul. arn kenal dia kat myspace (-purba gila-)

'TAPI' haa tapi kan,, arn nampak la kesungguhan dia betul yang dia nie nak kawan ngn arn,, okey,, arn try bagi dia peluang,, kehkehkeh, baru form3 dah gatal.. erm.. suke ar kat dye nie,, sayang gila,, sebab cinta pertama kan...tapi,, hubungan kitorang nie ade penghalang,, parents kitorang la kan.. yang tak ley blarr uw,, dia nie anak 'MAMA' errr.. ulang type anak'MAMA'.. nak wat camner,, nak tak nak kene ar ikot cakap mak dia =.=' hubungan kitorang kirenye tak direstui oleh ibubapa kami.. hahahaha.. (padan muke) kecik-kecik da gatal!... W.E.. nak buat camner,, binatang pon ade perasaan kan,, ni kan lagi manusia.

ermm.. hubungan kami tak berpanjangan.. clash ade sebab yang tak munasabah dan dengan cara yang baik 'bagi dia',, tak baik langsung bagi arn!! easy come easy go,, but for me,, it's not fair!!,, dia tak jaga langsung hati arn,, cakap takde budi bicara,, tak plan sesame.. sume nye buat keputusan sendiri... time tu pulak arn ade event , arn terpakse tahan hati yang tibatiba patah dan MELETOP!. sorang sorang arn nangis,, sorang sorang arn rase perasaan betapa pedihnya 'CINTA' monyet dari situ la arn jadi pembeci lelaki.. ! perasaan Cinta Dan Benci pun timbul.
---------lupakan dia--------

orang kata mungkin ada yang lebih baik....
.
. lepas PMR.

tetiba muncul balik orang yang 2 tahun dulu pernah arn benci,, kawan gaduh arn,, yang dulu arn anggap dye tu penyebok,,haa. sume la kan,,dia datang bawak cahaya dlm hidup arn, dia buat arn lupa kenangn pahit arn .. dia buat arn bangkit dengan perasaan baru dia lah ..MR'S'..mase tu mmg tetibe tergerak hati nak contex dia balek jumpe pon kat 'fesbuk' dah rindu kot nak carik kawan gaduh. hohoho.. tanggal 20102010,, kami pun bertunang(couple)..tarikh pon best kan,, kenangn pon best arr.. hehehee...yang nie mmg direstui oleh semua ahli keluarga dia dan keluarga arn.. dah setahun dah pown.. sifat dye mmg camnie,,

  • poyos,,(same)
  • suke wat lawak,,(same)
  • gile-gile..(same)
  • cool...(tak,aku hot temper)
  • selamber katak.(tak,aku malu-malu)
  • control macho (tak,aku control comel)
  • aktif sukan,,(same sikit)
  • romantik,,(bile ngn aku jer)
  • jiwang,,(kalau aku start dulu XD )
  • rajin,,(tak, aku malas sikit)
  • pandai (ermm,,aku buduh sikit jer, tak bnyk)
  • bertanggungjawab,,(ade sikit)
  • tak merokok,,(tu yang aku suke :D)
okey,, malas nak hurai panjang panjang,, nanti kembang kang susah bin payah.. hahaha. okey..
enjoy with your life..

Insya Allah :) goodbye..Assalamualaikum..





Hearts, keciq_delurfy

♥ Past / Future ♥