♔semakin hari .... semakin dekat dengan kita semua .♔
Monday, 22 August 2011 | 02:42 | 0 love drops


ASSALAMUALAIKUM SEMUA!
SALAM 1 MALAYSIA OKEHH.
titile aku pelik lagi rite ?
bukan ape.. bagi korang berminat nak tau ,
ape bende yang semakin dekat dengan aku.
dan semakin dekat dengan korang..
haaaaa..
weh,,
(mak aku tenga busy buat juadah berbuka tuuu..)
eh' jap, aku bukan nak cite pasal mak aku..
tetibe tuka topic lak..
nie cita baek punya..
so, kite diam-diam then bace cite aku..
oke now. bukak mata besar-besar then layan~

oke sume buad mate cam nie--> ◕ ‿ ◕
oke! korang comel. macam miaww !
yeaaaah..

oke la..aku tau korang pon dah naek menyampah gila!
tengok aku melalut dah sampai afrika kan..
takde ar jauh mane pon afrika tu,,
belakang rumah aku je kott..
oke habis tu baru MUKADIMAH.
ape yang semakin dekat dengan aku..
dan semakin dekat dengan korang...
haaaaa.. ce teka ce teka..
kalau dapat tuntut hadiah oke..
aku bagi 5 saat!
1,2,3,4,...liiiiiima!

ha! lambat!
yang semakin dekat tu,,
benda tu lah yang korang tak sabar-sabar.. nak sangat!
HARI RAYA AIDILFITRI.
hapee da. senang punya saolan tu..
adek aku pon bole jawab.
oke nak cite,
 soalan hari raya yang selalu muncul.

Q: hye teha! baju raya dah beli ka belum?
A: eehh hye! haha. dah.. baru je beli,. tunggu discount.. huhu biasaa..

Q: tema warne ape tahun nie?
A: takda tema pun la.. tahun nie family tak lengkap. ayah keje.. so tema pilih sendiri.
    warna purple! sebab teha dah plan ngn eib teha :D

Q: fesyen ape ? huhu..
A: huhu. tak ikot fesyen la.. teruk kan?
    hehe..biasaa saja..

Q: puasa penuh tak? awaq kan da besar... hehe..
A: oke la. ikut umur memang dah besar. dah tua da pon,, 
   tapi mintak maaf bebayak kalau ade yang cemburu Allah tak kasi cuti kat dia ..
   paham-paham je la.. time korang tak puasa nanti, aku kene ganti jugak..

Q: tahun nie kau raye kat mane?
A: ouh aku raye kat negeri sembilan. kampung kat johor nie dah tade sesape. 
     so balik sane ade atuk aku, kaum kerabat aku pun ramai kat sane... 
     dengan kucing aku. si lurfy n the geng.
     boipren aku pon ade sane.. hehe.. kalau jumpe dye la..
    
Q: banyak dapat kad raya?
A: takde pon.. sedih. ye laa. zaman da moden kan. dapat kad raye dalam fesbuk jer.. 

Q: kau rase duit raye taon nie berape bnyk kau kutip?
A: kutip? hahaha. aku nie takde la senggkek sangat smpai nak kutip pulak.
    entah la. rasenye tak sampai sejuta kot.. macam malas pulak nak raye taon nie.

Q: baju raya kau berapa pasang?
A: memandangkan aku malas nak raye.. so 2 pasang jew. cukup?
    cukup la tu kan..

oke ., 
banyak gak la soalan yang selalu sangat muncul time nak raye.

so. dikesempatan nie,
aku nak ucapkan selamat hari raya maaf zahir dan batin..
if ade buat salah.. silap.
tersepak kew, terlempang kew..
kan..
dari hujung rambut. samapai hujung kuku kaki..
aku manusia biasa macam korang.
takde la sempurna mana pun.




p/s: berhati-hati di jalan raya,



Hearts, keciq_delurfy

♥ Past / Future ♥