Saturday, 18 June 2011 | 08:28 | 2 love drops
tadi ambil result untuk exam mid term,, Allah,, result aku cm cikai!  (sederhana)
okee la! mak aku pon xde ar mara sngt psal bende uw, tp aku lak feeling lebih2..
biase la naluri perempuan!
tapi tah ar nape.. semenjak kebelakangan nie,, aku stress bile mk aku bukak cerite (membebel). aku sedih bile mk aku marah2 aku.. xtawu lg nak ngadu kat sape lagi..
klau ckp ngn korang, korang boley paham ke perasaan aku? korang bole ker bg semangat kat aku?
korang bole ker nasihat aku? ermm. sape la aku...
 mate aku nie dah sakit! kalau tiap2 malam ar cmnie,,
boleh bute, tawu x? mmg xboleh tahan ar, masok bilik je nangis, g skola mate bengkak!
aku pon xtawu ar nk tlis ape lg,, nk bagi tawu sume yang harini mo0d aku xstabil.. ASSALAMUALAIKUM,,choww. !

















Hearts, keciq_delurfy

♥ Past / Future ♥