♔rindu+sayang kakaq ! !♔
Monday, 13 June 2011 | 06:23 | 0 love drops
nk cite pasal kakaq aku,, kaq Munira a.k.a kaq mun :D . hehe .
dye nie bukanlah kakaq kandung aku,, tp kakaq angkat jea .
aku sayangg sangat kat dye macam kakaq aku sendiri! ! tp xtawu ar dye sayang kat aku lagi ke x..
hermmm.
mase skola dlu dok hostel fom1 hingge fom2 .2 taon aku dpt jmpe dye.
aku mane ade kakaq .. so dye la yang care psal aku.. bile dah bpisah nie,, rindu pulak rase . coz da lame x jumpe 2 taon ar xjumpe ..
kaq mun, kalau akq bace blog saie ni,, saie nk bg tawu akq yang saie rindu gila kat akq rase nk pelok2 mcm dulu-dulu kan!!.
hahaha. tapi nk buad cmner . kite da jaoh, akq dok mlake .saie skrang kat joho. kaq kalau ad jodoh kite kawen ae hahah!! xdeer la law ade jodoh kite jumpe!
kehkehkeh ! ermm .
xlupe juga kat akq fesi aku .. kaq amalina. or kaq ama . aku pon suke gak cite masalah kat dye time kaq mun xde. cuz akq2 nie caring! walaopon dye sendiri ade masalah tapi dye tetap nk selesaikan masalah kanak-kanak yang aku buad.
kaq ama nie comell ! aku suke tengok muke dye ! lagi2 time dye senyum.. aduh..duh..duh! caer wokk ! hehe ! kaq ama , kite nye result same kan ?? 4A jea. hahaha . kite memang ade jodoh la sayangg !!
kaq mun nie pon comel gakk tapi dye ayu.. (sweet gitu).
kehkehkeh.. kaq ama ngn kaq mun,, xmo gado . saie puji kat akq bedue .
seryez saie rindu kat akq . kite jumpe dalam laptop je la kann..kan..kan,,
semua dah jaoh2. pape pon. saie sayang akaq bedue !

gambar atas nie la kaq mun , kehkehkeh,, sweet gitu !


yang kat ats nie la kaq ama :) kehkehkehk.. akq cumell. mesty akq tersenyum coz saie cite pasal akaq kan.. hehehehe.
senyum tape.. jangan nangis suda... :')



Hearts, keciq_delurfy

♥ Past / Future ♥